• Legutóbbi
LUKEO Padló Állvány Függőleges újságtartó, Függőleges Szögesdrót Magazin Rack Emelet újságtartó/Információk Rack (Szín :

LUKEO Padló Állvány Függőleges újságtartó, Függőleges Szögesdrót Magazin Rack Emelet újságtartó/Információk Rack (Szín :

Rating 
HUF 1.33

Az áru mennyisége
A Това elérhető

✪【Anyag】 : fémből, erős teherbírás, nem könnyen deformálódik, fényes, kerek, csiszolt. ✪【】 Szolgáltatások : 3 rétegű, magasság nem állítható, csúszásgátló szőnyeg, könyvespolc szabadon lehet szétszedni, szép, de praktikus. ✪【Méret】 : 34*25*90cm , színes besorolás : fekete. ✪【Használja】 : Tárolja a könyvek, Cd-k, játékok, megfelelően tárolja a különböző dolgokat, használja a tárhely multifunkcionális bútorok, kis emberek, gyakorlati. ✪【Alkalmazási】 : Bármilyen stílusú, nappali, dolgozószoba, hálószoba, könyvespolc, bár, iroda, stb.. Ez a klasszikus design könyvespolc arra fogja ösztönözni a gyerekeket, hogy az összes könyv szép.A masszív MDF keret, valamint a polcok, gondosan tárolja a különböző formájú, méretű könyvet.nyomtatott grafika azt jelenti, hogy lesz tökéletes a hálószobában, vagy a játékteremben.anyag : metal Metal anyag : iron Size : 34*25*90cm Stílus : Nordic Metal struktúra, folyamat : welding Additional jellemzők : Mobile Furniture szerkezet : keret structure Whether, hogy össze : Design elem : metal Style elhelyezése : economical Note : Ez a termék csak eladja könyvespolcok nem tartalmaz, egyéb termékek.Körülbelül hiba Miatt kézi mérés, méret 1-3cm hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Arról, hogy a szag Miatt a feszültség a szállítás során, előfordulhat, hogy néhány szag.Szín : A termék kép természetben.Mivel a hatások a fény, fotózás, kijelző, stb. a szín a termék.lehet, hogy egy kicsit elfogult.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

Főbb jellemzők

Hasonló termékek a kategóriában